Algemene folder

Vleessalade - € 32,50  
Een rundvleessalade opgemaakt met ei, fruit, hamrol, kipsticks en rauwkostsalades voor 3 tot 5 personen.

Visschaal - € 5,95
Een schaal met diverse vissoorten: tonijn, gepocheerde zalm, haring, gerookte forel, makreel, garnalen, krabsalade, paling en gerookte zalm (per persoon en vanaf 10 personen)

Partyballetjes - € 7,25
Kleine gehaktballetjes in een pikante zoetzure saus

Kip-oriëntal - € 7,25
Stukjes kipfilet met champignons, ananas en ui in een pangangsaus

Bourgondisch vlees - € 7,25
Stukjes rundvlees met champignons en ui in een rode wijn saus

Varkenshaas Satéschotel - € 7,25
Gemarineerde stukjes varkenshaas in satésaus

Kipsatéschotel - € 7,25
Gemarineerde stukjes kip in satésaus

Varkenshaasschotel - €7,25
Stukjes varkenshaas met champignons in een roomsaus

Beenham - € 7,25
Warme beenham met cumberland- of honingmosterdsaus

Vispotje - € 7,25
Stukjes zalmfilet in een romige dillesaus

Bovenstaande warme gerechten serveren wij met div. broodsoorten

Uit te breiden met:
Rauwkostsalade - € 0,95
Rijst - € 0,80
Gegratineerde aardappelschotel  of gebakken aardappelen - € 1,60


Belegd broodje - € 2,00
Witte en bruine broodjes besmeerd met roomboter en royaal belegd met luxe vleeswaren en belegen kaas

Luxe belegd broodje - €2,30
Luxe broodjes besmeerd met roomboter en royaal belegd met sla en luxe vleeswaren of belegen kaas

Kaasplateau - €6,25  
Div. verschillende internationale kaassoorten, geserveerd met broodsoorten en kruidenboter, mosterd en chutney (prijs p.p. en vanaf 10 personen)

Bavaroise  - € 2,90
Een huisgemaakte bavaroise , royaal opgespoten met slagroom en gegarneerd.                            In diverse smaken. (Prijs is p.p. en vanaf 5 personen)

Tiramisue - € 3,50
Een huisgemaakte tiramisue. (Prijs is p.p. en vanaf 5 personen)

Soepen, per persoon vanaf € 2,50
Runder, vegetarisch, vis en maaltijdsoepen, zie menu soepen

Ragouts, per liter € 11,50
Vlees, kip, vis of paddenstoelenragout

Alle prijzen gelden per persoon of portie mits anders vermeld.